> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Найджъл Робърта е №1 в Левски


44 0

Найджъл Робърта бе избран от феновете на Левски за футболист на месец януари в анкета на официалното мобилно приложение на “сините”. Нидерландецът вкара три гола в контролите – срещу Копер, Олимпия Любляна и Спортист Своге, като последните два бяха победни. Така се очертава “лалето” да продължава да радва феновете и пролетта, след като всички варианти да бъде продаден се провалиха.

Победителят събра 50 процента от гласовете на феновете. Негов подгласник е капитанът Николай Михайлов с 21 процента, а след него са Насиру Мохамед с 18 процента и новото попълнение Ребин Сулака с 10 процента.

В анкетата участваха 4520 души, като най-големият победител, който е гласувал за Робърта, ще бъде изтеглен в петък от 19.14 часа. Това ще се случи чрез томбола, а наградата е фланелка с автограф от нападателя.

Паралелно стана ясно, че Левски ще прати под наем в Спортист Своге един от резервните си вратари. Тимът от Втора лига си направи устата за играч на този пост от “Герена” покрай контролата, която изигра със “сините”. Според запознати става въпрос за Николай Кръстев или Петър Иванов. Първият е със статута на трети страж на “Герена” и едва ли ще хване ръка от Николай Михайлов и Звонимир Микулич. Иванов пък бе пратен през есента под наем в Нефтохимик, но си тръгна заради финансовите проблеми, които налегнаха бургазлии. Появиха се дори информации, че няма къде да спи заради дължими суми за наем на квартирата. Иначе в момента титуляр в Спортист е друг бивш левскар – Стефано Кунчев.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading