> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Милева: Не знам за обжалване, всичко за емблемата върви по план


Милева: Не знам за обжалване, всичко за емблемата върви по план

0
0
177

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви, че на този етап няма информация списъкът с разпределението на парите към кредитори да е обжалван. Както е известно, фирмата на феновете на ЦСКА „Ред Енимълс“, зад която стои Гриша Ганчев, предложи 8 милиона лева на търга за емблемата, проведен в Кърджали. Синдикът вече направи сметка как да бъдат разпределени тези пари, но сега тече 14-дневен срок, в който може да има обжалвания. Милева потвърди, че фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД е подало жалба срещу НАП.

„Не зная дали сметката, която аз изготвих, е обжалвана. Поне на този етап нямам такава информация. 14-дневният срок тече от 22 юни, когато всичко бе вписано в Търговския регистър“, каза Милева пред „Тема Спорт“.

На 13 юли ще има заседание на съда, който ще гледа жалба на кредитора ПФК ЦСКА АД срещу прието вземане на НАП. Тази жалба обаче не касае изготвената от мен сметка, това е важно да се знае. Подобни ходове са обичайна практика и няма нищо изненадващо в тях“, добави синдикът.

„Оставам с усещането, че се създава паника около цялата ситуация с емблемата и активите на фалиралото дружество. Няма нужда от такава. Всичко върви по план, сроковете си текат. Нищо страшно не се е случило“, коментира още Дора Милева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments