> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Методи Деянов пое школата на Царско село


0
0
336

Методи Деянов е новият директор на Академия Царско село. Бившият футболист и треньор е работил в школата на ЦСКА, а също така е бил национален селекционер на България до 17 години. 45-годишният специалист е бивш футболист на ЦСКА, ОФИ Крит, Анортозис и националния отбор на България.

Така промените в клуба продължават, след като наскоро собственикът Стойне Манолов повиши Иво Андреевски от изпълнителен директор на президент.
Деянов пък привлече и нов треньор в школата в лицето на Галин Иванов. Бившият централен защитник също е работил в ДЮШ на ЦСКА, а също така води представителния отбор на „червените“ през 2015 година. Иванов работи като треньор в ДЮШ на Лудогорец и помощник-треньор на Лудогорец II, а през миналия сезон и като помощник треньор в Локомотив София.

От този сезон Академия Царско село ще има следната треньорска структура в различните възрастови групи:
Старши треньор U19 – Владислав Вутов
Старши треньор U17 – Галин Иванов
Формация набор 2005/06 – Пламен Йорданов
Формация набор 2007/08 – Пламен Йорданов
Формация набор 2010/11/12 – Ангел Христов
Формация набор 2013/14/15 – Ангел Христов

Ето какво каза Методи Деянов пред клубния сайт на Царско село:

 • Г-н Деянов, влизате в ново амплоа като директор на Академия Царско село. Бързо ли се решихте на този ход?
 • Аз винаги съм обичал да работя с деца. Било то в работата си в школата на ЦСКА или националния отбор на България до 17 години. Да, това е ново амплоа, тъй като е и по-сериозна отговорност. Управлението на Академия Царско село е истинско предизвикателство за мен и съм изключително доволен, че имам този шанс. Получих покана от собственика на клуба Стойне Манолов и сметнах, че това е добра крачка в моята кариера.
 • Кое е първото нещо, което ще направите?
 • Първо ще анализирам сегашната ситуация в Академията. Има неща, които със сигурност трябва да се променят. Промените вече започнаха.
 • Какви са те?
 • На първо място поканих Галин Иванов за треньор в школата. Той ще ръководи момчетата родени през 2004 година. Владислав Вутов ще поеме формацията U19, която се състезава в Елитната юношеска група. Две формации на момчета родени между 2005 и 2008 година остават в ръцете на Пламен Йорданов. С най-малките ще работи Ангел Христов.
 • В какво състояние заварихте Академия Царско село ?
 • Бих казал, че има какво да се направи. Моето, а и на колегите желанието е да върнем Академията от състоянието и нивото от преди няколко години. Не трябва да забравяме, че Царско село първо започна с футболна академия за децата, а впоследствие се създаде и представителния отбор, който в момента играе в елитното първенство. Факт е, че вероятно фокуса се обърна, но сега съм убеден, че ще обърнем достатъчно внимание на децата.
 • Ще се прави ли допълнителна селекция?
 • Да, определено е нужно подсилването на някои формации. Също вече обръщаме внимание на най-малките. Тези, които са родени след 2013 година. Вече им е време да започват да тренират футбол организирано. Вратите на Академията са отворени за всички добри млади футболисти.
 • Каква е вашата философия?
 • За всеки един треньор или ръководител е важно да „извади“ добри футболисти. Аз обаче искам и нещо друго, което е не по-малко важно. Искам освен футболисти да направим от децата и добри хора. Това е много, ама много важно. Нещо, което може би забравяме в последно време, когато всички са се фокусирали върху резултати, резултати, резултати и то на всяка цена. Не трябва да обръщаме гръб и на доброто.
 • Разговаряхте ли вече с Любослав Пенев и какви са неговите очаквания от Академията?
 • Разбира се. С Любослав Пенев винаги се работи професионално и определено Царско село може само да спечели от треньор като него. Една от нашите цели е да създаваме футболисти, които да играят в представителния отбор. Сами видяхте как в последната година и половина цели петима играчи успяха да заиграят мъжки футбол, идвайки от школата. Това никак не е за подценяване. В Царско село всеки един добър футболист ще има възможност да попадне в мъжкия отбор и то при треньор като Любослав Пенев.
 • Как оценявате тренировъчната база и има ли още какво да се подобри?
 • Царско село има една от най-добрите бази в София и го казвам с чиста съвест. Мъжете и момчетата от школата се готвят в един комплекс, а не обикалят различни терени в София. Пуснат е в експлоатация и чисто нов изкуствен терен, който е перфектен за зимни условия. Не трябва да забравяме, че има и зала, в която да се провеждат тренировките при лошо време. Всичко това дава предпоставка за изграждане на добри футболисти.
 • Според вас има ли готови играчи, които могат да подсилят представителния отбор?
 • Рано е да се каже. Това трябва да каже Любослав Пенев, който гледа отборите при подрастващите. Ако види талант то със сигурност и вие ще го видите при мъжете.

  Снимка: fctsarskoselo.com
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments