> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мегаскандал! Ботев бие служебно на Лаута, Левски вън от Топ 6


Мегаскандал! Ботев бие служебно на Лаута, Левски вън от Топ 6

0
0
432

Дата: март 7, 2015

Невиждан скандал са на път да забъркат БФС и клуб, командващ централата! Той иска Левски извън Топ 6, а за целта Ботев трябва да вземе 6 точки до края, за да измести „сините” от там.

КАК БФС ХВЪРЛИ ЦСКА И БЕРОЕ СРЕЩУ ПЛОВДИВ – ВИЖ ТУК!

Снегът дойде дюшеш на хората от заверата и те планират да връчат служебна победа на Ботев в пловдивското дерби. Тя ще стане факт, ако „черно-белите” откажат да започнат да чистят терена си, както наредиха от БФС. От „Иван Асен” са категорични, че ще пратят утре хора, които да преценят на място става ли терена за игра.

Ако локомотивци не направят опит за почистване, на тях ще им бъде присъдена служебна загуба. Точно угрозата от такива е причина в момента в други бедстващи стадиони като „Българска армия” и в Хасково да симулират някакви почистващи дейности.

ЦСКА ЛЯГА НА БОТЕВ, ГРЪМНА И ПРЕСАТА – ВИЖ ТУК

„Това е лудост. Стадионът е целият в киша. Само като ходиш по него и тревата ти остава по подметките. Не ми се мисли какво ще стане, ако влезем да го чистим! Това означава да унищожим терена”, сподели пред 7DniFutbol.bg един от лидерите на Сдружение „Бъдеще за Локомотив” Велин Терзиев. Той и колегите му се събраха да мислят какво да направят с ултиматума на БФС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments