> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Марков набързо отрече за обединение на двете ЦСКА


32 0

Пламен Марков набързо отрече възможността да се обединят с ЦСКА 1948. Изпълнителният директор на ЦСКА се включи изненадващо в официалната пресконференция на “червените” за Черно море, на която беше обявено, че ще участва само треньорът Бруно Акрапович. Марков уточни, че не се е виждал със собственика Гриша Ганчев, а футболистите приемат ситуацията. Двамата обаче са имали телефонен разговор, след като сутринта Марков призна, че може сътресенията на “Армията” да са продиктувани от бъдещо обединение на двата клуба.

Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които изобщо не е ставало въпрос. Отдавна съм избрал кое е истинското ЦСКА и никога не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб. Аз не съм виждал господин Ганчев от последния ми разговор с него.
Естествено, че имахме среща с футболистите. Обяснили сме им цялата ситуация. Всичко е спокойно и се надявам господин Акрапович заедно с щаба да продължат по същия начин работата си в отбора. След като е обявено, естествено, че ще има Общо събрание, но какво ще се обсъжда не съм запознат”, каза бившият селекционер на България.

Снимка: cska.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading