> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко не можа да повярва като чу това! Никой не очакваше да се случи


Люпко не можа да повярва като чу това! Никой не очакваше да се случи

0
0
216

Публикувана на: юли 11, 2016

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович не можа да повярва на ушите си като чу това, което му казаха Ясен Екимов и Роко Перота  след края на днешната тренировка на отбора. Двамата съобщиха на Петрович, че перуанецът Хеан Деса ще бъде в достатъчно добро състояние, за да играе в четвъртък срещу Марибор. Шашардисаният Петрович не можа да не се зарадва на новината, но все пак пожела кондиционните специалисти да следят изкъсо състоянието на крилото в следващите тренировки преди заминаването за Словения. Деса получи травма по време на предсезонния лагер в Правец и пропусна последните проверки на „сините“ в планинското градче.

Шведът Симон Сандберг също се очаква да бъде уреден с права за мача в Словения, след като „сините“ имат право да направят една промяна в заявения състав за двубоя 24 часа преди неговото начало. 22-годишният бранител направи първа тренировка с новите си съотборници на „Герена“ тази вечер.

Антонио Аниете също ще може да играе срещу Марибор и дори се очаква да започне като титуляр, което означава, че Левски има шансове да излезе с най-добрите налични 11 в четвъртък.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments