> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев предупреди Ясен Петров за националния отбор


0
0
876

Любослав Пенев предупреди Ясен Петров да внимава с работата си в националния отбор по футбол. Ел Голеадор, който води “лъвовете” между 2011 и 2014 г., знае каква е ситуацията с “трикольорите”, защото е бил част от кухнята. Той вероятно визира мениджърските интереси, които влияят около избора на играчите за мачовете. В края на миналата година това загатна и спортният министър Красен Кралев – варненецът е близък до футбола, защото е бивш президент на Черно море. При представянето си обаче Петров загатна, че тези машинации – да го ръководят външнихора, няма да вървят при него.

А Пенев говори пред медиите след загубата на неговия Царско село от домакина Пирин с 0:1 в контрола в Благоевград.
“Аз съм доволен от отбора. Момчетата са натоварени добре и играха добре. Аз ги поздравих и съм доволен от контролата. Играхме срещу силен съперник, който има амбиции за промоция. Вървим добре. Пожелавам успех на Ясен Петров. Няма да му е лесно и предполагам, че го знае. Искам националният отбор да има добри резултати. Като цяло българският футбол трябва да върви нагоре. Очаквам някога да има Конгрес. Не знам какво се случва. Трябва да подобрим всичко, но това се случва само с работа. Без работа и без повторения нещата няма как да се случат. Момчетата са наясно с идеите, които има треньорският щаб”, коментира Ел Голеадор.

На стадион “Христо Ботев” домакините вкараха гола в 41-ата минута, когато Гощелияни центрира в наказателното поле и Владислав Златинов отблизо реализира. Проверката се игра пред необичайните за края на януари 13 градуса по Целзии.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments