> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев за ЦСКА: Не правете интриги с името ми


Любо Пенев за ЦСКА: Не правете интриги с името ми

0
0
441

Дата: март 10, 2015

Спряганият за нов треньор на ЦСКА Любослав Пенев отрече, че планира да смени Стойчо Младенов на горещия стол на Армията.

„Явно търсят интриги и подкопаване на ЦСКА със слуховете, че имам предложение да стана треньор на тима“, така Любо Пенев коментира появилата се в някои медии версия, че е поканен да смени Стойчо Младенов начело на „чевените“.

„По принцип не коментирам подобни слухове, но сега става дума за моя роден клуб и не мога да остана безразличен. Никой не е разговарял с мен. А и да поиска, аз няма да приема среща на тазиа тема с когото и да било. Против морала ми е, когато един отбор си има треньор, аз да водя преговори за поста му. Няма шанс това да стане. Никога! Освен това ЦСКА е в играта за титлата, феновете са бойно настроени и са лидери в тяхното класиране. В плейофите всичко започва отначало и е важно да ти издържат нервите. Може да загубиш битка, две или три, но накрая да спечелиш войната. И ще е голяма глупост и грешка на ръководството, ако се смени треньор само след две загуби. Казвам ви го не просто така, а и от горчив опит в кариерата ми“, добави бившият национален селекционер.

„Труд“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments