> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се обиди, тръгна на война срещу грандовете


40 0

 Отборът на Лудогорец излезе с официална позиция в отговор на нападките от страна на ЦСКА София в излязлата вчера декларация на тима.

 От написаното на официалният сайт на клуба от Разград става ясно, че зелените са силно афектирани от публикуваното от червения клуб срещу тях и тимът на ЦСКА 1948. Освен това разградчани явно виждат конспирация срещу себе си от двата гранда на българския футбол – ЦСКА и Левски София. Явно зелените не са доволни от начина, по който от двата клуба защитиха работата на съдийската комисия след острите обвинения на президента на 1948 Цветомир Найденов. Досега от Разград запазваха мълчание след поредното скандално изявление на Найденов, който вече съвсем открито показва, че той е силният човек в 1948 въпреки, че дълго тиражираше, че тимът се управлява от акционерите. Още след напускането на Мартин Камбуров обаче стана ясно, че в тима нищо не се случва без негово знание. Отдавна във футболните среди се говори за близките отношения на президента на 1948 и Кирил Домусчиев. Това беше ясно застъпено и в декларацията на ЦСКА София и явно от Разград решиха, че трябва да отвърнат на огъня с огън като скочиха и на двата най-обичани отбора в страната.

  Публикуваме написаното в сайта на Лудогорец без корекции:

 “Каква поредна футболна драма се разрази в България през последните дни!!! И тя нямаше да е пълна, ако не беше замесен Хегемонът, сиреч Лудогорец. И пак традиционната „изящна“ словесност в декларацията на исполина от офисите до столичния КАТ. С две думи от идването си в Борисовата градина нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил. Да се чуди човек как в толкова малък човек се таи толкова злоба.Явно драмата с ощипаната мома се изтърка и сега пак е наред злобата да се насочи към традиционния враг – Лудогорец.  Нищо ново под слънцето. Сега ни вкарват в изкуствен скандал, че намесват и спортния ни директор Георги Караманджуков. Е, тук сбъркаха адреса. Нашият колега си върши прекрасно работата и няма нужда от нови предизвикателства. Скоро очакваме да го обвинят за продажбата на Али Соу и Валентин Антов.

Кой ще е председател на съдийската комисия? Очевидно този, който иска коалицията на столичните грандове. Ние от дълбоката провинция наблюдаваме, колко дълго ще издържи тази извратена любов между сини и червени.

Кой ще е новият президент на БФС? Пак ще кажат столичните грандове. Ние от дълбоката провинция сме убедени, че като се смени властта във федерацията грандовете автоматично ще заиграят по-бързо, по-технично, по-атакуващо, по-ефективно и по-красиво. Въобще ще настъпи футболният рай, в който ЦСКА и Левски ще бият Лудогорец, където го хванат. Даже прогнозираме остър инвеститорски апетит за построяване на стадиони и бази.

П.П. Само ви молим за хапчета и прахчета да не коментирате. Нашите хапчета спасяват животи. Ние не разбираме от захар, китайски коли и обществени поръчки и затова си мълчим”

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading