> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо Пд си намери официален спонсор


0
0
317

WINBET ще бъде официален партньор на Локомотив (Пловдив) през следващите три години, съобщиха на официално събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на ръководството на отбора. Водещата българска гейминг компания ще сложи логото си на фланелките на играчите, които използват в националното първенство, турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора. Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания. Играчите на Локомотив ще участват и в промоционални активности на компанията.

“Разговорът беше много кратък, ясен и точен. Това ще бъде една помощ за Локомотив, която ще позволи доизграждане започнатото вече шестгодишно действие. Това ще е крачка към по-големите успехи, искам да изкажа едно огромно благодаря.

Ситуацията в целия свят е шокираща, но това не ни плаши. Локомотив има шест години проблеми, но си ги оправяме сами. За неудоволствие на ваши колеги, Локомотив скоро ще си покаже главата над водата. Стига сте питали едно и също. Проблемите не са само за Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва предстоят и ще стават по-големи. От това, че човек не може да пътува, губи пари. Ние сме железобетонна стена и си вярваме един на друг. Досега нито аз съм излъгал някого, нито мен са ме излъгали. До края на тази година сме осигурени с тази помощ. На нас вече недостигът ни е много малък. 500 000 не ми достигаха на година. Сега няма да ми достигат 200 000. Имахме разговори с нови хора около мен. Бизнесът с метеорологията ще бъде №1. Тепърва ще започват да ме търсят. Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години”, коментира собственикът на Локомотив Христо Крушарски.

„Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET. За нас е чест да бъдем партньори на най-прогресиращия футболен клуб в България защото намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Локомотив (Пловдив). Надяваме се с наша помощ, отборът да продължи възходящото си развитие и да се представя добре както в първенството, така и в евротурнирите. Пожелаваме им успех през пролетния полусезон на шампионата“, заяви маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева – Иванова.

„Като старши треньор на отбора мога само да кажа, че ме радва факта, че водещата гейминг компания в България в лицето на WINBET става спонсор на Локомотив. Надявам се, че чрез това сътрудничество ще успеем да постигнем нови запомнящи се успехи. Те през годините са доказали, че са верен партньор на българския футбол, баскетбол, борба, волейбол и това заслужава само адмирации“, сподели наставникът Александър Тунчев.

Снимка: lokomotivpd.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments