> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски с огромна крачка за евролиценза, плати на Черноморец


Левски с огромна крачка за евролиценза, плати на Черноморец

0
0
287

Дата: март 13, 2015

Ръководството на Левски все пак може да се похвали с добра новина на фона на надвисналата над тима опасност от участие във втората шестица на „А“ група. Столичани са с един проблем по-малко за получаването на евролиценз, след като са разрешили казуса „Пламен Димов“ с бившия му отбор Черноморец.

Преди време бургаският клуб сезира Лицензионната комисия към БФС за неизплатен дълг от страна на Левски. Край морето се жалваха, че сините вече повече от година не се издължават по трансфера на централния бранител. Той бе привлечен на „Герена“ в началото на 2013 година по настояване на тогавашния старши треньор Илиан Илиев. Сумата, която 26-кратният шампион на България трябваше да плати, бе около 300 хил. лева. От тях столичният клуб доскоро дължеше 160 хил. лева.

„Всичко по случая „Пламен Димов“ е уредено. Не искам да казвам дали е разсрочено плащането, или всичко е дадено накуп. Просто трябва да се знае, че Черноморец вече не е пречка за Левски да вземе евролиценз“, коментира пред „7 дни спорт“ прокуристът на „акулите“ Пламен Киряков.

Това бе едно от т.нар. „спешни плащания“, ако сините искат да се сдобият с евролиценз. Голямата цел пред момчетата на Стойчо Стоев продължава да бъде спечелване на Купата на България и участие в Европа. Освен до мача за златните медали обаче, Левски е далеч и от получаването на лиценз. Въпреки изчистване взаимоотношенията с Черноморец, сините продължават да дължат пари на други клубове, както и на бивши треньори и футболисти.

Източник: „7 дни спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments