> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски спазари Робърта в САЩ


56 0

Левски е в напреднали преговори с Ди Си Юнайтед за трансфера на Найджъл Робърта, твърди журналистът Пабло Иглесиас Маурер от “The Athletic”. Той се позовава на свои източници.
“Сумата по сделката ще бъде между 1-2 млн. долара”, допълва той. Твърдението още гласи, че Ди Си Юнайтед оглежда и други нападатели
.

Още преди седмица се заговори, че Найджъл Робърта е пред трансфер в САЩ. Звездата на „сините“ първоначално отказа предложението на американците, тъй като му било още рано да играе в МЛС. Сега обаче Ди Си Юнайтед явно по всички начини се опитва да убеди национала на Кюрасао да премине в тима от столицата Вашингтон. Американският клуб даже вече има постигнато споразумение с Левски.
Наскоро Левски отказа оферта от 650 хил. евро от шведския Малмьо за Робърта. Нападателят беше желан и от хърватския Динамо Загреб.

Именно в Ди Си Юнайтед кариерата си завърши легендата на бъгарския футбол Христо Стоичков. Освен Камата през 2003 г. в състава е играл и Галин Иванов.
Припомняме, че тази зима Левски вече продаде една от звездите си в Америка. Станислав Иванов премина в Чикаго Файър, където са играли Стоичков и Стефан Димитров.

Снимка: levski.bg

.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading