> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски не трябва да бие Марек! За да е гадно на Домуса и домусчетата му*


Левски не трябва да бие Марек! За да е гадно на Домуса и домусчетата му*

0
0
213

Дата: март 12, 2015

Кирил Домусчиев е решил да изхвърли Левски от Топ 6. За целта придворните му домусчета в неделя щели да лягат на Ботев. Което само показва какъв трън в очите на олигарсите е Левски!

„Сините” обаче имат шанса да покажат на всички си врагове колко са жалки. Ден преди режисираното порно в Пловдив, столичани приемат Марек. Ако Левски не победи САМ ще отиде във втората шестица. Няма да се налага да изпитва унижението там да го пращат Домусчиев и разни други домусчета.

Чудо голямо, че Левски няма да се сбори за тиквените медали. Другите – златните, отдавна са връчени на Лудогорец от Стойчо Младенов. Ако Левски се опълчи на системата „Домусчиев” само ще покаже колко е жалък ЦСКА, стигнал до ролята да изпълнява поръчки на един олигарх. И ще покаже на самия олигарх, че колкото и милиони да има, не може да посегне на най-ценното на Левски – морала му!

Има и нещо друго, което ще накара феновете да забравят бързо срама от 7-ото място. Това е купата на България. Спечели ли я, обяви ли война на домусчиевизирането на българския футбол, Левски ще припомни на страната кой беше отбора на народа.

* Домус – на турски прасе

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments