> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски започна подготовка без нови играчи


0
0
156

Левски започна подготовка за пролетния дял на шампионата без нито едно ново попълнение. Помощник-треньорът Живко Миланов обяви, че не бързат със селекцията, а оглеждат внимателно възможностите на трансферния пазар. Така става ясно, че трансферът на Габриел Обертан няма как да се осъществи. Той говори пред представителите на медиите преди първото занимание, защото старши треньорът Славиша Стоянович има здравословен проблем и ще очаква тима в Хърватия, където ще бъде лагерът на тима.

“Засега няма нови футболисти. Трансферният прозорец е отворен и има доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Разполагаме само с футболистите от миналата година. Има няколко напуснали. Има много футболисти, които се следят. Не искаме да правим грешките от изминалите години – да се подписват договори с футболисти, гледани в Youtube. Зимният период е по-труден за трансфери.”

“Хората, които управляват клуба, са избрали оздравяването. Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор. Избрали сме този път и ще трябва да го извървим. Колкото по-кратък бъде, толкова по-добре ще бъде за всички. Имаше доста задължения към футболистите, но към този момент всичко им е изплатено. Ще имаме около пет контроли в Хърватия. Следим българи и чужденци. Имаме едни параметри, които са ни зададени от ръководството и трябва да влезем в тях. Не можеш да харчиш повече, отколкото влиза в клуба. От миналата година със заплатата на един футболист ние трябва да вземем петима. Надявам се да не направим грешки и да не прибързаме, а да вземем точните футболисти, които отговарят за Левски.”

Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Ще има време да се направи подготовка, да се направят нужните анализи. Надявам се Левски да изглежда по различен начин. Ще има раздяла с някои футболисти, но е въпрос на преговори”, каза Миланов. Той е зет на бившия шеф на БФС Боби Михайлов.

Снимка: levski.bg

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x