> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Красен Кралев критикува българските рефери


Красен Кралев критикува българските рефери

0
0
243

Красен Кралев разкритикува към съдийството в българското първенство. Спортният министър посочи и какъв трябва да бъде следващият президент на БФС. Варненецът не е чужд на футбола, след като преди години беше президент на Черно море.
“По друг начин трябва да се подходи въобще с една от най-големите язви във футбола. Това е българското съдийство. Защото през последните месеци ставаме свидетели на изключително грубо повлияване на крайния резултат на срещите от страна на съдийските грешки и решения. Лично аз смятам, че това нещо трябва да бъде изкоренено. Няма как да вървим напред, ако позволяваме съдиите по този начин да предрешават крайния изход от срещите”, каза пред Нова тв Кралев.
Той взе отношение и по темата с предстоящия конгрес на Българския футболен съюз, който трябва да се проведе през 2021 година.
“Истинските фаворити не са дали заявка още за участие в предизборната надпревара, но се надявам да има наистина сблъсък на идеи на хора, които са добри мениджъри и мислят доброто на българския спорт и българския футбол. Трябва да са хора с опит, които не са външни за футболния свят, защото там много трудно се допускат външни хора. Но безспорно, трябва да имат управленски опит и модерно виждане за футбола, за да могат да се справят с тежката ситуация, която е в момента”, допълни Кралев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx