> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кралев: Чакахме Ганчев да подпише договора за “Армията”


0
0
306

Спортният министър Красен Кралев разкри, че всеки момент са чакали Гриша Ганчев да подпише договора за реновация на ст. “Българския армия”. Това така или иначе няма да стане, след като ловешкият бизнесмен се отказа да издържа “червените”. Варненецът определи ставащото в ЦСКА като “катаклизъм”.
Ганчев обяви изненадващо в понеделник вечерта, че със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят. На извънредна пресконференция изпълнителният директор на “червените” Пламен Марков посочи, че решението е окончателно.

“Следим с изключително голямо внимание и с тревога това, което се случва през последните 24 часа в ЦСКА. Знаете, че когато има подобни сътресения в двата най-големи клуба в страната – Левски и ЦСКА, това се отразява на огромен брой български граждани”, каза Кралев пред БНТ.

“Точно в момента, в който чакахме ръководството на ЦСКА да финализира и подпише договора за учредяване на съвместно дружество, с което да се инвестира в стадион “Българска армия”, се случва този катаклизъм. Следим процеса изключително внимателно. Имаме желание час по-скоро да разберем какви са намеренията на собствениците и на клуба оттук нататък“, добави министърът.
Ганчев неколкократно заяви и желание да модернизира стадиона и тренировъчната база, за които клубът подписа договор с министерството на спорта. Преди кметските избори на скорост беше задействана процедурата, но остана създаване на съвместно дружество с държавата, което обаче до момента не е станало. В него министерството трябва да се включи със стадиона, а ЦСКА с 23 млн. лева. Всичко обаче ще бъде хвърлено в кофата за боклук.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments