> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Контузията на Владо Илиев не е сериозна, ще участва на Световното


0
0
358

Владимир Илиев ще пропусне оставащите два индивидуални старта на Европейското първенство по биатлон в полския град Душники Здруй. Той има травма на коляното и по решение на треньорския щаб е той вече е започнал възстановяване. Спортист №1 на България за 2019 година обаче ще е на линия за Световното първенство в Поклюка, Словения, между 9 и 21 февруари.

Най-вече заради травмата ще пропусна останалите стартове, но и първият показа, че карантината ми е повлияла на формата и не съм на това ниво, на което трябва да съм, за да се боря за челните места“, заяви пред БНР Илиев. “По-добре е да се присъединя към останалите на лагера в Италия и да се възстановя за Световното първенство. За момента не смятам, че травмата застрашава моето участие на Световното първенство. Но не е безобидна, защото не мога да карам ски. А това е голям проблем за мен. Сега е трудно да се ходи по болници, а в Италия ситуацията е доста затегната и не знам дали е удачно да търся медицинска помощ там от местни специалисти. Ще опитам по телефона с нашия доктор да реша проблема. Ще си дам няколко дни почивка и се надявам травмата да премине.”

“Проблеми имах още преди старта на Европейското. След карантината травмата се появи на втория ден. Може би заради факта, че 11 дни не правих нищо, а аз никога през живота си не съм почивал толкова дълго време и може би това оказа влияние, допълни Илиев.

Той завърши на 17-о място в индивидуалната дисциплина на 20 км на Европейското. Вторият българин Владимир Оряшков се нареди 82-и. При жените Милена Тодорова зае осмо място в индивидуалната дисциплина на 15 км. Тя остава единствената българска представителка на първенството. Тя ще участва в спринта на 7,5 км днес, а в събота – в преследването на 10 км. По програма в неделя шампионатът завършва с единичната смесена щафета и с класическата смесена щафета, където България няма да участва.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments