> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Киро, ами сега!? ЦСКА е №1


Киро, ами сега!? ЦСКА е №1

0
0
304

Дата: февруари 23, 2015

ЦСКА е най-гледаният отбор у нас, твърди „24 часа“. Според данни на изданието, 7 от 10-те двубоя, събрали най-много публика, са с участие именно на „червените“.

„А група няма да остане на тъмно. Аз ще имам грижата за това нещо. Ще говоря с Нова телевизия. ЦСКА и Левски, ако имат претенции, те не са за сумата, а за разпределението на парите. Но това трябва да се реши от клубовете. Аз нямам отношение по този въпрос. Ако те определят критерий гледаемост, аз ще бъда най-доволен, защото според рейтингите, можете да питате колегите от Нова телевизия и да ви го потвърдят, че Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и Левски“, припомня вестникът думите на шефа на Лудогорец Кирил Домусичев.

Тодор Батков пък заяви, че Левски формира 45-50% от зрителския интерес“.

Справката, предоставена от Nielsen Atmosphere BULGARIA за „24 часа“ обаче говори друго. С тази агенция работи Nova Brodcasting Group, която взе мачовете през лятото, след като ТВ 7 отказа да изпълни договора си. Столичните грандове са най-гледаните по телевизията, сочи статистиката.

Срещите на Левски и ЦСКА са окупирали твърдо първите 15 места по рейтинг, като това е нормално. Най-гледаният мач у нас, разбира се, е вечното дерби.

Заради това двата отбора от няколко дни предприемат безпрецедентна в новата си история атака за по-голям дял от парите, които се плащат за телевизионни права.

Нещо повече – справката показва, че 7 от 10-те мача с най-висок рейтинг са с участието на ЦСКА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments