> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Стенли поиска промяна в БФС


стенли-готова

34 0

Стилиян Петров обяви категорично намеренията си относно предстоящия конгрес на БФС. Както е известно, имаше информации, че Стенли може да се кандидатира за президент на футболната ни централа. Бившият капитан на националния отбор загатна, че е нужна промяна, но на този етап не планира да участва в изборите.

“Зная, че мнозина биха ме подкрепили за позицията президент на БФС. Разговарял съм с доста хора, няма да го крия. Това ме радва и мисля, че съм си заслужил това внимание. Водил съм много разговори, но абсолютно до нищо не се стигна. Аз съм поел ангажимент към съвсем друг проект в момента. Така че моят отговор на въпроса дали Стилиян Петров ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз е: Не!“, заяви бившият национал пред БНР.

“За да се кандидатира човек за президент на Българския футболен съюз, то той трябва да е изцяло в България. Аз не живея постоянно в България. Моите цели и виждания са в съвсем друга посока. Мисля, че има по-силни кандидати от мен. Доста хора, когато получат такова предложение, скачат с двата крака. Не забравяйте, че на футболистите егото ни е малко в повече. Ние си мислим, че знаем да управляваме и знаем всичко. Аз си зная моите възможности. Знам, че това е една идея и когато стана в по-напреднала възраст, може би ще дойде отново. Но в момента аз не съм правилното лице и човек, който може да направи тази промяна.“

Бих подкрепил Митко Бербатов за президент на БФС. Чета, че доста хора коментират как той нямал управленски опит, не знаел. Човекът, който трябва да направи промяната, трябва да е нов, да не е бил в тези среди. Той може да изгради един много силен екип и състав. Когато имаш силен екип, то и ти ще си силен. Човекът, който трябва да поеме БФС, трябва да е чист, прозрачен, да има идея, визия и трябва да знае какви са целите и как ще постигне тези цели. Време е да се подкрепи нов човек, който ще е различен. Човек с нови идеи”, коментира още Стенли.

Снимка: sportal.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading