> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зингаревич потвърди, че взима Ботев Пд


Зингаревич потвърди, че взима Ботев Пд

0
0
160

Антон Зингаревич потвърди, че взима Ботев Пд. Руският милиардерски наследник до дни ще подпише договора за контролния пакет акции. Това стана ясно от негово изявление пред клубния сайт на датския му отбор Фремад Амагер.

Закупуването на мажоритарния дял от акциите на Ботев Пловдив е една част от добре обмислена стратегия. Откакто поехме Фремад през 2018 г., ние едновременно с това се фокусирахме и върху самата структура на нашата стратегия за собственост на няколко футболни клуба в Европа. Анализирахме много, какъв ще е следващият етап от нашата стратегия, тъй като постигнахме добър напредък във Фремад през първите две години и половина. Като част от следващата стъпка в нашата стратегията, ние преговаряхме с българския клуб Ботев Пловдив за закупуване на мажоритарния пакет акции и това вече е в ход“, каза Антон Зингаревич.

Директорът на Фремад Алан Равн пък направи следния коментар за смяната на треньорското ръководство: Още при закупуването на Фремад от компанията на Антон Зингаревич SCP Waterfront през май 2018-а ние съобщихме, че неговите амбиции са да изгради международна клуба мрежа”, каза той.

В “Коматево” руснакът вече доведе и треньор Азрудин Валентич, който даже започна работа. А първите трима нови в тима са македонецът Марио Младеновски (защитник), шведът Кевин Хуг Янсон (защитник) и алжирецът Реда Рабей (атакуващ халф). Те вече водят подготовка, която този път ще е изцяло в Пловдив.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x