> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зингаревич влезе в управата на Ботев Пд


0
0
409

Антон Зингаревич влезе в съвета на директорите на Ботев Пловдив. Това стана на проведеното общо събрание на клуба. Така остават само малки стъпки преди бъдещият собственик да поеме контрола над “канарите”.
Освен руския бизнесмен в съвета влиза и неговият представител за България Александър Ослан. Другите трима членове са Слави Микински, Илиян Филипов и Георги Христосков. Председателят на сдружение “ПФК Ботев” Радослав Кошински обясни, че първата стъпка по прехвърлянето на акциите на клуба на Зингаревич, е направена. По думите му остава представителите на руския бизнесмен да предоставят договора за прехвърляне.

“Току-що проведохме общото събрание на ПФК Ботев АД. Присъстваха представители на 100% от акциите. Благодарни сме на синдика от ТЦ-ИМЕ, които притежават 39% от акциите, тъй като, за да бъде пълноправно събранието, помолихме синдикът да присъства и жената дойде специално за събитието.
От края на декември знаем, че ни предстоят прехвърлянето на акциите и влизането в клуба на инвеститорите в лицето на Антон Зингаревич. Първата стъпка е да изберем борд с посочени от него хора и такива от бизнеса в Пловдив, а втората е фактическото прехвърляне на акциите. Днес извършихме първата стъпка. За втората чакаме тяхното финално становище и договора за прехвърляне, който те трябва да ни предложат”, каза Кошински.

Според него събитията в клуба “се развиват по професионален и динамичен начин”. “Стъпка по стъпка вървим в правилната посока”, посочи той.

Ботев вече назначи ново ръководство на футболния отбор, като треньор стана Азрудин Валентич. Босненецът вече започна да прави и селекцията, като в момента опитва да вземе двама от Скандинавския полуостров. В клуба посочиха като основна цел запазването на мястото на отбора в елита на българския футбол.

Снимка: zvezda-fc.ru

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx