> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Започват да строят стадиона на Локо Пд


Започват да строят стадиона на Локо Пд

0
0
251

Документите за строителството на стадион “Локомотив” в Пловдив бяха подписани. Това стана в присъствието на кмета на града Здравко Димитров, неговият заместник по строителството Пламен Райчев и шефът на фирмата-изпълнител Живко Желев. Тримата парафираха документите и работата по обекта може да стартира.
“Пожелавам ви спорна работа на обекта, а ние като администрация на Община Пловдив ще съдействаме за по-бързото изграждане на стадиона, за да може и двата отбора в града да се сдобият с нова и модерна база”, каза Здравко Димитров-Зико.
Шефът на фирма “Рудин” ООД, която ще строи съоръжението, пък пое ангажимент работните дейности по стадиона да стартират в първите дни на новата година.
В същото време от Локомотив Пловдив показаха на феновете си концепцията за стадион “Локомотив”.
“На заседанието бяха уточнени точките на сондиране, които са необходими за изработването на доклада на геолога. Беше обсъден и началният етап за стартирането на изпълнение на поръчката по изграждане на стадиона, а именно – геодезическото заснемане. То е необходимо, за да даде фронт на работа на проектанта и конструктора за разработване на първата част от поръчката – идейният проект на стадион “Локомотив”, който трябва да приключи през февруари 2021”, обявиха от Локо.
Стадионът ще се строи с държавни пари, като в същото време кабинетът на премиера Бойко Борисов даде пари и за довършването на стадиона на другия пловдивски гранд – Ботев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx