> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Задава се обединение между двата клуба ЦСКА


80 0

Пламен Марков загатна, че двата клуба в елита – ЦСКА-София и ЦСКА 1948, може да се обединят. Изпълнителният директор на тима от ст. “Българска армия” направи интересното изказване, след като шефът на тима му Гриша Ганчев обяви предни дни, че спира да издържа вицешампиона.

“Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс. Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-и играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят. Така че вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход, той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие“, заяви Пламен Марков пред телевизия Европа.

Шефът на “червените” призна, че декларацията на част от феновете на ЦСКА, може да бъде тълкувана като замисъл да се стигне до подобно обединение.

Миналата година Ганчев прати избрани фенове при шефа на ЦСКА 1948 Цветомир найденов да го убежддават да се премиести на “Армията”, но тогава той отказа.

Снимка: cska.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading