> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жоро Метъла стана шеф в САЩ


0
0
311

Георги Христов обяви, че е започнал работа като директор по развитието в американския футболен клуб Флорида Премиър. Бившата звезда на Ботев Пд, Левски и Славия, който е известен като Жоро Метъла, спря с футбола в САЩ преди 2 години и оттогава си почиваше. Зад Атлантика вече бившият нападател защитаваше цветовете на Тампа Бей Роудис, като се превърна в клубна легенда.

“Прекратих кариерата си преди две години и реших да не се включвам веднага на местната сокър-сцена. Беше много освежаващо за мен да се отдръпна и просто да наблюдавам, но също така да се срещна с много хора, ангажирани с играта. В Тампа Бей има много добри младежки клубове, които правят всички възможно, но трябва да бъда честен и да кажа, че един клуб се откроява. Флорида Премиър ФК е един от най-успешните клубове във Флорида. Когато се обърнаха към мен, се почувствах невероятно – просто разговаряхме и споделяхме идеи през последните два месеца. Бях смаян от техните идеи, визия, стремеж и клубната култура като цяло!

Така че съм щастлив да споделя, че за мен е истинско удоволствие да стана част от голямото семейство на Флорида Премиър ФК. Ще направя всичко възможно, за да помогна на този модерен клуб да стане един от най-добрите в страната, ние наистина вярваме в това. Да дадем на младите играчи най-добрите възможности на местно ниво, но не само!!! Да мислим мащабно, защото има повече таланти, отколкото осъзнаваме, точно тук, в залива Тампа. Хайдееее!”, написа в инстаграм Жоро Метъла.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments