> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ераносян: Загубихме заради отсъствието на Камбуров


Ераносян: Загубихме заради отсъствието на Камбуров

0
0
82

Публикувана на: декември 10, 2016

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян поздрави футболистите си за показаното желание след загубата с 0:1 от Лудогорец. Той каза, че неговият отбор се е надявал да измъкне нещо от Разград.

„След загуба никога не може да е позитивно впечатлението, но важното е, че имаше желание. Лошото, е че не успяхме да откраднем нещо. Жалкото е, че допуснахме. Знаех,че играем срещу най-добрият отбор в България”.

„Днес Лудогорец имаше два удара през първата част, два или три през втората. Смятам, че успяхме да ги неутрализираме. Футболистът, който игра на мястото на Пламен Крумов се справи, всички се справиха. Доволен съм от старанието на всички”, добави наставникът на Локо.

„Не успяхме, но да не забравяме класата на Лудогорец. Имахме през второто две ситуации при контри, но не стигнахме до удари във вратата”.

„Загуба е отсъствието на Камбуров. Може би с него щяхме да седим по по-различен начин. Дано можем да разчитаме на него срещу Славия. Дано покажем добра игра и победим”, каза още той.

„Не сме планирали нищо за сега. Знаете, че трудно се намират качествени футболисти през зимата. Ще се постараем да подсилим отбора. Не е колегиално да казвам пред медиите кой ще си тръгва или кой не. Първо го казвам на човек в очите. Не съм глупак, за да оставя добър футболист на пейката”, допълни Ераносян.

Споделете
0
0

Comments