> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Емо Костадинов призна за президентския пост в БФС


37 0

Емил Костадинов говори по темата дали ще се кандидатира за президент на БФС, но въпреки това не даде категоричен отговор на този въпрос. Той си пожела завръщането на феновете по стадионите да стане възможно най-скоро.

“Аз лично искам фенове на стадионите за мачовете от първенството ни още тази седмица. Или пък най-късно другата. Футболът не може без фенове. Но трябва да се съобразяваме с обстановката. Когато се прецени, че с оглед пандемията може отново футболните мачове у нас да се провеждат със зрители, това ще стане. Дотогава трябва да спазваме наложените мерки”, заяви Костадинов пред “Мач Телеграф”.

“Има предложена дата – 25 юни. Чакаме. Не искам да дам категоричен отговор на въпроса дали ще се кандидатирам за президент – не съм решил на 100 процента”, завърши бившият национал.
Под сурдинка се говори, че настоящото ръководство реди именно Костадинов да поеме контрола над БФС. Вече малко повече от година централата се ръководи от Михаил Касабов, който обаче няма желание да заеме перманентно поста.

Паралелно има и други кандидатури. Такава се подготвя от Димитър Бербатов, който “ще играе” с настоящия член на изпълкома Петър Величков. Другият кандидат е бившият президент на Нефтохимик Христо Порточанов, който твърди, че зад него вече са застанали 2/3 от клубовете.

Снимка: teambulgaria.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading