> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Емо Костадинов призна за президентския пост в БФС


0
0
418

Емил Костадинов говори по темата дали ще се кандидатира за президент на БФС, но въпреки това не даде категоричен отговор на този въпрос. Той си пожела завръщането на феновете по стадионите да стане възможно най-скоро.

“Аз лично искам фенове на стадионите за мачовете от първенството ни още тази седмица. Или пък най-късно другата. Футболът не може без фенове. Но трябва да се съобразяваме с обстановката. Когато се прецени, че с оглед пандемията може отново футболните мачове у нас да се провеждат със зрители, това ще стане. Дотогава трябва да спазваме наложените мерки”, заяви Костадинов пред “Мач Телеграф”.

“Има предложена дата – 25 юни. Чакаме. Не искам да дам категоричен отговор на въпроса дали ще се кандидатирам за президент – не съм решил на 100 процента”, завърши бившият национал.
Под сурдинка се говори, че настоящото ръководство реди именно Костадинов да поеме контрола над БФС. Вече малко повече от година централата се ръководи от Михаил Касабов, който обаче няма желание да заеме перманентно поста.

Паралелно има и други кандидатури. Такава се подготвя от Димитър Бербатов, който “ще играе” с настоящия член на изпълкома Петър Величков. Другият кандидат е бившият президент на Нефтохимик Христо Порточанов, който твърди, че зад него вече са застанали 2/3 от клубовете.

Снимка: teambulgaria.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments