> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Д като Динамо, Д като ДС, Д като…дебил!


Д като Динамо, Д като ДС, Д като…дебил!

0
0
481

Публикувана на: октомври 6, 2016

Ръководството на Левски пусна поредната дебилна декларация. Не уточняваме кое ръководство, тъй като нито онази женица с пудравото носле още е влязла във владение, нито аватарите на Делян Пеевски са излезли от там. А и има ли значение, когато под декларацийката се мъдри помпозния подпис ЛЕВСКИ!

Вие представяте ли си що за наглост е 5 агента на Държавна сигурност да седнат да се подписват като Апостола!?

Тези от „Подуяне“ пришиха още едно черно петно към святото име на Левски. Дано някога някъде истинският народен съд произнесе присъдата на всичките ДС-креатури, гаврили се името на Апостола. Защото да напишеш декларация като днешната не е левскарско. Левски не би го направил, той е имал съвсем други виждания, различни от тези на днешните поробители на името му.

Нито един от днешната, вчерашната и онзиденшната власт на „Герена“ НЯМА ПРАВО да пише декларация. ЦСКА бил променено акционерно дружество. А какви сте вие, г-да левскарини? Не сте ли плод на редизайн на иначе тъмното ви минало?

Спас ли е днешният Русев или е променен вариант на онзи, дето го обвиниха, че откраднал помощите за гладните деца?

Георги ли е днешният Марков, или е онази Дантела-доносник, която пишела какво правят състудентките му по време на бригада? И кое е истинското му мнение: когато като член на КС обяви Михаил Шарней за бандит и или после, когато стана платен член на Чорния УС!?

Тодор ли е днешния Батков, или е онзи комсомолски секретар, който с плам в очите през 1985 гласува ЗАКРИВАНЕТО НА ФК ЛЕВСКИ с мотива, че така се поругава името на Апостола?

Христо ли е днешния Друмев, или е онзи доносник Борил, дебнел някой да не напсува Цола Драгойчева на пиянски запой?

Левски ли е настоящия отбор на властта, или онзи, който се кръсти Динамо, за да се родее със СССР и по-късно погреба Гунди в милиционерска униформа?

За всеки истински левскар тези въпроси са много по-важни от автентичността на ЦСКА! И докато на „Герена“ не отговорят на тях, нямат право да носят името на Апостола.

Да си се казват Динамо, нали Д е любимата им буква? ДС също! Въобще страшно Дебилна история…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments