> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дяков оплю бивш треньор на Лудогорец


0
0
154

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков оплю бившия треньор на тима Павел Върба. Сърцатият полузащитник смята, че уволнението на чеха през есента е бил правилен ход на ръководството.
“Истината, е че не се получаваха нещата. Не беше лош специалист Върба, но може би беше правилно за клуба да се разделят пътищата. Наистина това беше една от слабите ни кампании”, коментира Дяков пред БНТ.

Може би манталитетът в нашия край, балканският край е малко по-различен. Сигурно това е една от пречките. Но винаги има първи път, така че надявам се сега нещата да се получат с новия ни чуждестранен треньор и Лудогорец да играе по начина, по който всички са свикнали да виждат”, каза още ветеранът. По времето на чеха той почти не играеше и се беше заканил да напуска, но се размисли.
Бях разочарован от отношението на предишния треньор и екипа. Не става въпрос за това, че не съм играл, това е последното, което трябва да коментирам. От други неща ме заболя, но предпочитам нещата да се казват в очите, а не да научавам някои неща от медиите”, каза още Дяков.

А от началото на 2021 г. шампионите имат нов треньор – Валдас Дамбраускас, който Дяков описа като “възпитан и коректен човек”.
“Ако играем както можем, мисля, че ще сме шампиони. Има два-три стойностни отбора, но все още не са близо до нас. Доста отдавна не съм в кухнята, но е факт, че играта в националния отбор не е добра. Аз винаги мога да помагам на треньора с каквото трябва, стига с мен да се говори очи в очи, а не да се действа зад гърба ми“, обобщи играчът от Благоевград, който след няколко месеца ще навърши 37 години.

Снимка: ludogorets.com

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x