> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Домусчиев отсече: Искам Левски в първата шестица


Домусчиев отсече: Искам Левски в първата шестица

0
0
285

Дата: март 14, 2015

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира ситуацията в родния футбол преди последния кръг от редовния сезон в „А“ група. Бизнесменът пожела от сърце успех на Левски в битката на „сините“ за място в първата шестица.

„Аз лично предпочитам Левски да е в първата шестица. Тъй като мачовете между двата отбора са с много публика, много заряд и на мен ми харесва да играем с Левски. Да, някой път ни побеждават те, някой път – ние. Това са мачове, които човек ги чака – не само аз, но и феновете. Така че е грехота Левски и ЦСКА да не са в първата шестица. Отделно мисля, че и за бъдещето на Левски не е добре. За мен е важно Левски да продължи да се развива, както и ЦСКА, и всички големи клубове с история. Да се надяваме, че Левски ще се справи. Пожелавам го от сърце“, заяви Домусчиев пред „Меридиан Мач“.

„Очаквам ли мръсни игри? Напротив. Смятам, че това ще е един истински кръг. За ЦСКА са важни трите точки, за Ботев са важни трите точки. Ще стане един мач, който ще е с голяма гледаемост и за такива мачове нашето първенство си заслужава. Но съдбата на Левски зависи от ЦСКА. Парадокс. Не всяка година се случват такива парадокси“, каза още босът на „орлите“.

„Тежкото положение на ЦСКА и Левски? Аз бих избрал подходящите хора на всяко едно ниво. Бих освободил всички, които нямат нужната компетентност. Не бих направил нищо по-различно от това, което правя в Лудогорец. Ако няма възможност да взема от държавата на концесия бази, които ЦСКА чакат от години, няма никакъв проблем да си купиш и да изградиш тренировъчен комплекс, а не да чакаш някой да ти даде нещо. Така направихме в Лудогорец. Теренът го купихме и на зелена поляна, на един баир изградихме първата ни тренировъчна база и сега ни предстои да разширяваме. В ЦСКА няма здрава основа, от която да започнеш да надграждаш. Единствената база са феновете и историята“, продължи Домусчиев.

„Дали ме притеснява неформалния съюз между ЦСКА и Левски? Не, напротив. Радвам се, че продължаваме да пишем история. За толкова години ЦСКА и Левски никога не са се съюзявали. Ако искат да го направят, както навремето го направиха Левски и Спартак или ЦСКА и Септември. Няма да ни победят дори и обединени, защото публиката не играе на терена, а играят играчите“, добави собственикът на шампионите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments