> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джорди Кайседо все още не се е договорил с ЦСКА


Джорди Кайседо все още не се е договорил с ЦСКА

0
0
393

Джорди Кайседо все още не е играч на ЦСКА. Шефът на настоящия му клуб бразилския Витория – Дълън Перейра Жуниор заяви, че все още няма сделка за правата.
Както е известно, вчера агентът на играча Ернан Банато разкри, че нападателят вече се е договорил с ЦСКА, като ще се подвизава на “Армията” под наем за срок от 18 месеца. В споразумението между двата клуба пък има клауза за откупуването му.

Босът на бразилския клуб обаче отрече тази информация. Той сподели, че Витория и Кайседо разговарят за бъдещето на нападателя, но все още преговорите са на много ранен етап.
Новината, че сме подписали договор за наем на Джорди не е вярна. Витория е в преговори с футболиста, неговия агент и адвокатите му. Търсим консенсус, надявам се да намерим решение, което да е добро за всички. Все още обаче сме в начален стадий. Витория очаква да се стигне до споразумение за бъдещето на играча“, обясни пред atarde.uol.com.br Жуниор.

“Затворихме сделката по преминаването на Джорди Кайседо в българския ЦСКА. Той е много щастлив от трансфера. Договорът е за наем за срок от 18 месеца, като в него има опция за откупуването му. Имаше няколко варианта Джорди да премине в тим от Еквадор, но той иска да играе в Европа”, разкри преди това Банато.

Според бразилските медии ЦСКА ще плаща пълната заплата на футболиста, докато той е на „Българска армия“. Също така се твърди, че, ако “червените” решат да закупят играча, то ще трябва да платят около 1 милион долара.
Иначе нападателят е роден на 18 ноември 1997 година, висок е 185 см и впечатлява със сериозна физика и бързина.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments