> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Г-н Домусмчиев, за ЦСКА – закони, а за вас?


Г-н Домусмчиев, за ЦСКА – закони, а за вас?

0
0
312

Дата: юни 11, 2015

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви пред БНТ, че е готов да одобри план за спасението на ЦСКА, ама не съвсем. Той настоява да се спазва буквата на закона. Интересното е, че преди 4 години, когато БФС наруши всякакви свои правила, за да вкара служебно Лудогорец първо в „Б“ група, а след това и в „А“, Домусчиев въобще не говореше за правила, а за необходимост да се подкрепи един проект.

„Напоследък отделям повече внимание на проблемите на индустрията и бизнеса. Не съм се занимавал в някакви подробности поне в последните няколко седмици с казуса „ЦСКА“. В случай че футболният съюз и ЦСКА намерят законово решение, което да няма никакви проблеми, за да се реализира, аз като член на Изпълкома ще го подкрепя. При всички положения, ако юристите на футболния съюз и юристите на ЦСКА са намерили пътечката, Кирил Домусчиев ще ги подкрепи. Звучи много просто, но не е така. Трябва да видим какви са предложенията“, каза собственикът на орлите.

„Също така не съм убеден, че Изпълкомът ще е в понеделник, защото за момента не е свикан, така че предполагам, че ще е малко по-късно. Имаше идея да е на 15-и, но доколкото разбрах още не е свикан, така че не мога да ви кажа какво ще се реши“, добави Домусчиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments