> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо след успеха над Чилич: Това е най-трудната ми победа


0
0
339

Най-добрият български тенисист Григор Димитров призна, че може да извлече много позитивни неща от победата над Марин Чилич. Българинът се справи в три сета с хърватския си съперник, който има титла от US Open, за малко повече от два часа, а във втория кръг му предстои двубой с представител на Австралия – Алекс Болт.

Това е може би един от най-трудните ми жребии за първи кръг, трудно е да играеш срещу Чилич. Радвам се, че успях още в началото да намеря играта си. Страхотно е да спечелиш по подобен начин. Той може би беше напрегнат, целеше линиите, докато аз играх по-сигурно. Подготовката тази година бе много различна, просто трябва да играеш с това, с което разполагаш. Последните няколко седмици бяха като боен клуб. Сега е важно кой как ще започне и колко бързо ще намери ритъма си. Беше хубаво да имам такава подкрепа, от доста време не съм играл пред публика”, сподели Григор след чистия успех.

Подготовката беше съвсем различна. Всичко беше различно. Трябва да импровизираш, да се адаптираш. Последните няколко седмици бяха трудни, но този период мина бързо и сега е важно кой как ще започне и дали бързо ще влезе в ритъм. Бях фокусиран върху това, което зависи от мен. Беше хубаво и че имам такава подкрепа. Не бях играл пред публика от доста време, ще се опитам да се насладя на всеки един момент. Успявам да организирам времето си много добре, подготовката върви добре. Но плюсът на моя съперник е, че играе у дома. Сега ще видя какво успях да направя добре и кое не и ще се подготвя за следващото препятствие”, допълни българинът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments