> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Грийнууд остава в Юнайтед до 2025 година


42 0

Мейсън Грийнууд подписа нов договор с Манчестър Юнайтед, който ще го задържи на „Олд Трафорд“ до юни 2025 г., с опция за допълнителна година. 19-годишният нападател, излязъл от академията на клуба, е част от „червените дяволи“ от седемгодишна възраст и има вече 82 мача за първия тим.

“Когато се присъединиш към клуба на седемгодишна възраст, просто мечтаеш да играеш за първия отбор един ден. Работих усилено, за да достигна това ниво и последните две години бяха невероятни. Искам да благодаря на академията за всичко, което направиха за мен и продължаващата им подкрепа. Има толкова много неща, които искам да постигна в играта и знам, че това е идеалната среда да го сторя“.

„С подкрепата на моя мениджър Кийран МакКена и останалата част от треньорския щаб и толкова много страхотни играчи, знам, че се развивам всекидневно. Има още какво да дам и съм напълно отдаден на това да работя, за да постигнем един ден успехи. Искам да се отплатя на всички в клуба за гласуваното доверие през годините“, сподели най-младият футболист на Юнайтед с гол в Европа.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading