> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Готви се треньорска смяна в ЦСКА! Вижте кой се връща на Армията


Готви се треньорска смяна в ЦСКА! Вижте кой се връща на Армията

0
0
161

Дата: март 9, 2015

Поредният престой на Стойчо Младенов начело на ЦСКА е към своя край. Шефовете на „армейците“ са готови да уволнят треньора и да върнат в „Борисовата градина“ любимеца на феновете Любослав Пенев. Двете страни вече са провели няколко разговора. Още в края на миналата година бившият национален селекционер бе засечен в офиса на Петър Манджуков. Тогава срещата между Пенев и основния финансов благодетел на 31-кратния шампион на България подхрани слуховете, че на „Армията“ готвят треньорска рокада.

След втората поредна загуба през пролетта шефовете на ЦСКА са готови да обмислят сериозно смяната на Стойчо Младенов. Очаква се през тази седмица Томов, Тодоров и фамилия Манджукови да седнат на масата, за да обсъдят бъдещето на Стойчо. За момента шансовете ЦСКА да излезе с нов треньор срещу Ботев (Пловдив) са много големи. Причина за това е и последният минискандал между Младенов и Тодоров. Последният заяви, че не е доволен от играта и загубата от Берое, а Стойчо на свой ред изръмжа, че не е работа на изпълнителния директор да коментира играта.

За треньорска смяна най-много лобират бизнесменът Петър Манджуков и синът му Ивайло, които осигуряват солидна част от издръжката на отбора. Именно те са в основата на идеята Любослав Пенев да се завърне на „Армията“ още сега. Бившият селекционер е склонен да приеме предизвикателството, като единственото му изискване е сам да избера екипа, с който да работи.

Както е известно, Пенев бе начело на „червените“ през 2009 г. и изведе отбора до групите на Лига Европа. В края на същата година той напусна след скандал с тогавашните собственици на ЦСКА от „Титан“. Феновете също стоят зад идеята, че сега е точният момент Любо да се върне в любимия им отбор.

Източник: „7 дни спорт”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments