> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Костадинов: Задачата е Левски да е по-добър от второто място (ВИДЕО)


Георги Костадинов: Задачата е Левски да е по-добър от второто място (ВИДЕО)

0
0
232

Публикувана на: юли 30, 2016

Футболистите на Левски ще продължат с добрите си изяви и ще направят всичко възможно, за да върнат хората на стадиона, увери полузащитникът на Левски Георги Костадинов в интервю за Левски ТВ.

„Трябва да покажем постоянство и съм сигурен, че когато това стане факт, хората по трибуните ще се върнат и пак ще бъдем едно цяло“, заяви 25-годишният футболист.

„Физически се чувстваме доста добре, може би малко от психологическа гледна точка сме уморени предвид загубата от Марибор. Надявам се, че след мача с Монтана всичко това да бъде отшумяло и ще бъдем изцяло концентрирани върху първенството. Няма как толкова бързо да се забравят мачовете с Марибор. Дадохме всичко от себе си, публика и футболисти бяхме едно и в нас остана болката, че разочаровахме хората и не им предоставихме още такива вечери. Относно това, кое не ни е достигнало, смея да твърдя, че бяхме доста по-добрия отбор в тези два мача и само липсата на шанс ни лиши от заслужено продължаване в следващата фаза“, сподели халфът.

Костадинов допълни, че целта на отбора е да се постигнат по-добри резултати от предния сезон, в който Левски завърши втори, тоест задачата на „сините“ е да станат шампиони.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments