> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В БФС са възмутени от Херо, който почти напсувал рефери преди мач


В БФС са възмутени от Херо, който почти напсувал рефери преди мач

0
0
142

В БФС са тотално възмутени от действията на Димитър Димитров, който е нахлул в съдийската стая преди мача на Берое с Царско село и почти е напсувал реферите. Всичко тръгна от домакините от Царско село, които разкриха за разправията с наставника на “зелените” с Владимир Вълков и помощниците му. А гостите от Стара Загора отвърнаха на удара с нападки към собственика на софийския клуб – Стойне Манолов, който от години мразел Херо.

Ето съобщението на СК:
СК при БФС изразява своето възмущение от поведението на г-н Димитър Димитров – Старши треньор на ПФК „Берое“, който 1 час и 20 минути преди срещата ФК „Царско село 2015“ – ПФК „Берое“ си позволи да влезе без разрешение в съдийската стая. Г-н Димитров се обърна към цялата бригада с думите:

  • „Днес съм силно притеснен от предстоящото Ви съдийство. Знам защо сте тук и какво предстои“.

След което се е обърнал към главния съдия на срещата – Владимир Вълков с думите:

  • „Знам кой смени наряда и защо си тук“.

След намесата на съдийския наблюдател на срещата – г-н Йордан Иванов, треньорът на ПФК „Берое“ е бил отстранен от съдийската стая, като в този момент, все още не е присъствала охраната на мача.
СК при БФС ще сезира Комисия „Етика и феърплей“ за поведението на г-н Димитров, като се разграничава напълно от изразеното от него мнение, което уронва престижа на Български Футболен Съюз и съдийската институция.
Също така, СК при БФС желае да информира обществеността, че в установения в Наредбата срок не е депозирана, предварително заявената жалба от ПФК „Царско село 2015“ за срещата ПФК „Царско село 2015“ – ПФК „Левски“.

Споделете
0
0
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] обаче пропусна скандалите около мача с Царско село, преди който напсува реферите, а БФС го глоби с 5000 […]

0
Оставете Вашия коментарx
()
x