> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Англия връщат феновете по стадионите


В Англия връщат феновете по стадионите

0
0
321

Изпълнителният директор на Висшата лига Ричард Мастърс не губи надежда, че феновете ще се завърнат по стадионите в Англия. Той разчита, че в близките седмици част от мерките срещу коронавируса ще бъдат премахнати и това ще позволи частично отваряне на стадионите за публика още през този сезон.
Мачовете се играят при закрити врати заради пандемията, като преди Коледа бяха допуснати фенове в някои региони, но това бе за кратко, преди поредния локдаун на Острова.

“Уверен съм, че феновете ще се завърнат от следващия сезон. Но никой не може да каже категорично, защото пандемията често се развива изненадващо, както се случи по Коледа. Не губим надежда, че още този сезон може да видим ограничен брой запалянковци по трибуните, но това зависи от решенията на правителството”, коментира Ричард Мастърс пред “Файненшъл Таймс”.

“Свикнахме да гледаме футбол по телевизията, без фенове по трибуните, но не ми иска това да продължава. Надявам се през следващия сезон бързо да отворим стадионите в пълния им капацитет и да си върнем истинската Висша лига”, добави Мастърс.

Снимка: telegraph.co.uk

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments