> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов съжали, че Гриша Ганчев си тръгна от ЦСКА


51 0

Венци Стефанов не пропусна да се изкаже по актуалната тема в българския футбол решението на Гриша Ганчев да напусне ЦСКА. Босът на Славия не смята, че ловешкият бизнесмен ще се отметне, защото той държи на думата си. От това ще загуби не само клубът от “Армията”, но и българският футбол като цяло. Има мълва, че Ганчев въобще ще спре да се занимава с футбол. Той продължава да издържа и Литекс, който е във Втора лига, като целта на “оранжевите” е да изграждат млади футболисти, които впоследствие да заиграват в ЦСКА.

“Така ще е, докато е пълно с дървени философи, които само се бъркат. Те мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Дават акъл, а не знаят колко трудно се издържа футболен клуб – като журналистите, които ме питаха защо няма парно на стадиона и защо на морето има дупка.

Явно на Гриша Ганчев му дойде до гуша. Човекът правеше всичко за ЦСКА. Той си държи на думата… Лошо! След Гришата ЦСКА трябва да търси нов човек, който да си дава собствените пари. Цецко (б.р Найденов, шеф на ЦСКА 1948) веднага ще плонжира. И какво значи дали ще го приеме публиката?! Това са глупости – приемат, не приемат. Няма кой да дава пари бе!

Кой дава пари за спорт, за здраве? Виждате какво е по улиците, докъде сме я докарали – децата вместо да спортуват, им предлагат дрога. При нас демокрацията се превърна в анархия! Българинът разбира само от тоягата. Дано се разкандардиса Гришата, ама доколкото го познавам, каже ли нещо…”, заяви пред “Спортал” Стефанов.

Снимка: БГНЕС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading