> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вальо Михов сравни ЦСКА с Левски, като Давид с Голиат


0
0
402

Бившият президент на ЦСКА, БФС и ПФА Валентин Михов сравни “червените” с Левски. НАстоящият член на Изпълкома на БФС визира финансовото положение на двата клуба, като “армейците” са в цветущо състояние, докато “сините” едва не фалираха миналата година. Михов сподели очакванията си за пролетния дял, говори за Али Соу и Бруно Акрапович.

Това, че няма попълнения, не е притеснително. В ЦСКА има достатъчно сериозен и голям треньорски щаб, който знае какво трябва да направи. В контролите, които се провеждат през този месец от годината, най-важна е играта и реализирането на замислите на наставника. На “Армията” има достатъчно специалисти, които знаят какво да се направи и кога да се направи”, обяви пред “Тема спорт” Михов.

13 години без титла е тежко. Всичко си зависи от ЦСКА, от тяхната игра, от подготовката и не на последно място от треньорската тактика и стратегия. Аз желая да наваксат изоставането от Лудогорец, но какво ще стане, зависи само от момчетата, треньорите, но и от ръководството.”

За треньорите може да се говори и коментира, когато се видят резултатите в края на сезона. Сега каквото и да си кажем, в края на първенството може да е съвсем различно. Това, което Акрапович направи с Локомотив Пловдив, да спечели три трофея, е достойно за адмирации. Дано пренесе трофеите на “Армията”. Ще му е нужно време, но знаете как е в ЦСКА – чакат се резултатите и смятам, че Акрапович е наясно с това и знае къде е дошъл.”

Али Соу има потенциал за по-голямо развитие и покрай него да се развие още и ЦСКА. Той си пасна на мястото на “Армията”. Едно от най-важните неща в последните години е финансовото стабилизиране на ЦСКА, защото виждате какво се случва с Левски.”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments