> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС урежда контрола с Германия за юбилея


0
0
376

Временният президент на БФС Михаил Касабов е стартирал преговори за приятелски мач с Германия по случай вековния юбилей на футбола ни. Точна дата не е определена, но се очаква честването да е през лятото на 2023-а година.

„Бундестимът планира две години напред програмата си и затова от рано заявихме намерението си. И на този етап имам уверението на германските колеги, че ако отборите ни не са в една квалификационна група за Евро 2024, мачът ще се организира“, заяви Касабов пред „Труд“.

Благодарение на контактите си Касабов вече уреди подобен дуел в края на миналия век, който завърши 2:2, а вратар на немците беше Оливер Кан.

„Тогава Германия направи жест съгласявайки се приходите от ТВ правата да останат за България. Касата на БФС беше празна и се нуждаехме от приходи, за да стабилизираме положението. Докато сега поводът е празничен“, сподели още той.

Касабов съобщи и друга новина – официално прокуратурата е прекратила проверката срещу БФС поради отсъствие на престъпление. Разследването започна шумно след оставката на Борислав Михайлов през октомври 2019-а.
„Не знам дали ще ви прозвучи абсурдно, но като ръководен орган съюзът може би имаше нужда да мине през мащабна проверка. И надявам сега БФС да получи макар и малък щит пред нападки за корупция“, коментира още Касабов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments