> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС предупреди и клубовете преди старта на efbet Лига


0
0
829

Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех и късмет през предстоящия пролетен полусезон на клубовете както от професионалния, така и от аматьорския футбол. Чрез съобщението си от “Бояна” предупредиха участниците в професионалните първенства, да внимават как да играят. Основно от БФС наблягат да се спазва феърплейът, а също така да не се подлагат на “черно тото”.

“Убедени сме, че въпреки огромните проблеми, свързани с пандемията от КОВИД-19, участниците във футболния процес ще направят всичко възможно, за да наблюдаваме атрактивни сблъсъци, подчинени на принципите на феърплея, толерантността и взаимното уважение. Искрено вярваме, че спортният живот скоро ще се завърне към нормалността, но и дотогава с общи усилия ще съумеем да предоставим на запалянковците зрелището, което обичат и за което копнеят.
БФС държи да подчертае, че ще следи изключително стриктно спазването на мерките и препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на КОВИД-19, и призовава всички клубове за максимално отговорно отношение в трудната за всички ни ситуация.
Още веднъж пожелаваме успех и много поводи за радост на клубовете ни през пролетния сезон”, съобщиха от “Бояна”.
От там вчера предупредиха и реферите да внимават как свирят мачовете, тъй като си се вижда, че понякога разни външни фактори им влияят. Efbet Лига стартира утре с мача Ботев Пд – Арда.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments