> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бушняков: Феновете на Левски издържат клуба


Никола Бушняков, Левски на левскарите

0
1
352

Винаги едно нещо ме е възмущавало в последните десетина години – месиите, които идват и си отиват от Левски. Спасителят е винаги един и същ, и той е привържениците на клуба. Те са тези, които издържат клуба си и се борят за това той да се изчисти като задължение. Това каза Никола Бушняков – член на сдружението “Левски на левскарите” в предаването “Денят започва” по БНТ 1.

“Когато се опитва ръковдството да измества фокуса към спонсори, отделни личности, чухме, че очакваме от НАП да получим коледен подарък, истината е винаги една и съща и това е, че привържениците на отбора със своята всеотдайност и средствата с които заделят, успяват да го подържат в едно полуживо състояние”, коментира Никола Бушняков.

“Много по-добре за НАП е да има едно работещо дружество, което изплаща все пак към днешна дата текущите си задължения под формата на осигуровки и ДДС, както и да погасява главницата от натрупаните в годините назад задължения”, обясни още той.

Бушняков обяви още, че от сдружението се водят разговори с потенциални спонсори на клуба. Той смята, че членовете на “Левски на левскарите” имат качествата да управляват Левски.

“Това, което ни дава самочувствие първо е, голямата членска маса на сдружението, и фактът, че доскорошният изпълнителен директор Ивайло Ивков също е член на сдружението, а Станимир Стоилов, който за всички е ясно, че е футболен магьосник за мащабите на България, е член на сдружението. Така че тези две имена са достатъчна гаранция, че ние имаме потенциала да ръководим клуб”, заяви Никола Бушняков.

“Клубът има нужда от лидерски и професионални умения да се развива, защото говорим за футболен клуб, който спортно-технически се представя трагично в последно време”, коментира още той.

“В момента задълженията са към 10 милиона, тези които са към държавата и Столична община, но има и задължения към предишния собственик Васил Божков, които са още по-големи. Питам, как ще осигурим тези 270 хиляди на месец, които са само за погасяване на задължения, не говорим за заплати, за развитие на клуба или инвестиция в инфраструктурата”, каза Бушняков.

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx