> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бруно Акрапович се закани на играчите на ЦСКА


0
0
301

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори за първите си месеци при “червените”. Босненецът се закани да се разправи с всеки на “Армията”, който няма планове да го слуша. Треньорът се прояви като известен мотиватор в предишния си клуб Локо Пд, откъдето есента избяга, за да поеме именно “червените”.

Не бях готов за реакциите след напускането на Локомотив, но в живота е така. Няма как да си готов за нещо, което не мислиш, че ще се случи. Мислих, че преди всичко хората ще уважават това, което съм направил. Много хора още ми пишат и ми пожелават всичко най-добро, не е толкова негативно, както всички мислят. Има и такива, които са неблагодарни и искат да има напрежение. Това не е в мой стил”, заяви Акрапович пред “Нова”.

“Мога само да обещая, че играчите ще искат същото, което и феновете. Всички ще се раздават на 100%. Който не се раздава, ще има проблеми с мен. Така искам да работят момчетата, този сигнал да отиде към феновете. Надявам се скоро да се върнат по трибуните, за да станем още по-силни”, допълни специалистът, който призна, че вече се чувства българин.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments