> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев Пд ще се бори да се спаси от изпадане


0
0
533

Даниел Сереидо, обяви, че е от първостепенно значение е Ботев Пд да запази елитния си статут през този сезон. Новият спортен директор на “канарите” сподели, че новото ръководство иска да стабилизира финансовото състояние на клуба и да гради за идните сезони. Той присъства на стадиона, където футболистите подариха торта и бира на строителите по случай 109-ия рожден ден на най-стария футболен клуб у нас.

“Благодаря на всички, че дойдохте на рождения ден на клуба. Щастлив съм да бъда тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона. Донесохме им торта, за да покажем колко важна за нас е тяхната работа и колко е важно за нашия клуб отново да играем тук пред нашите фенове”.

Работим за бъдещото на Ботев. Работим да стабилизираме клуба икономически. Много е важно за клуба да запази мястото си в efbet Лига. Взехме точка от Левски на Герена за първи път от 24 години и играхме добре. Вижда се подобряване в играта”.

“Сега работим по структурата, за да се подобри финансовото състояние на клуба през следващите години. Няма да правим революция. Имаме нужда от няколко човека, които да се се присъединят към екипа ни, за да подпомагат работата със спонсорите, с медиите”, заяви Сереидо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments