> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби, ти си болен! Какво свърши тук, че коментираш европейското?


Боби, ти си болен! Какво свърши тук, че коментираш европейското?

0
0
225

Публикувана на: юни 8, 2016

Президентът на БФС и член на Изпълкома на УЕФА Борислав Михайлов явно има някаква болест! Михайлов сигурно си мисли, че е свършил много голяма работа в България, та почна и оценки на европейското във Франция да дава.

„Очаквам да станем свидетели на най-добре организираното първенство. Няма никакво основание за страх – взети са всички необходими мерки, че и повече. Аз ще присъствам на някои от мачовете без никакви притеснения. В спортно-технически план съм сигурен в едно – Испания няма да защити титлата си от последните две издания. Имам много аргументи, но основният е, че испанците не успяха да осъществят смяна на поколенията.

За мен безспорният фаворит за финал е Германия. Достоен съперник би била Франция. За тях е традиция да достигат до мача за титлата, когато са домакини. Като изненада бих посочил Хърватия, както и Белгия. Италия винаги може да се намери в борбата. С всичките си проблеми „скуадра адзура“ става още по-опасен“, коментира Боби пред „Стандарт“.

И тези кухи фрази са изречени часове след като беше приет нов формат на родния шампионат, за който Михайлов не пророни и дума. Боби не беше на срещата с клубовете, не стана свидетел на гласуването и завръщането на ЦСКА в елита. За сметка на това ще отпраши към Париж, където ще гледа Испания, Италия и Германия. Те явно са му по-важни от България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments