> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Наско Сираков поиска оставката на Боби Михайлов


0
0
627

Наско Сираков също поиска оставката на Боби Михайлов. Шефът на Левски определи последните събития като “трагедия“, която е можело да не се случва.
Бившият нападател говори пред медиите след събитието, в което се откри улица на името на легендата на Левски Сашо Костов.

“Трагедия. Всички фенове бяха обединени. Защо трябва да се обръщам към едни или други?.
Вижте какво, бих призовал Боби да си подаде оставката. Това е срамна работа. Абе, братле, нека те запомнят с нещо добро. Не може цялата държава да е срещу теб, а ти да продължаваш да упорстваш. Това е истината”, каза Сираков.
А на терена България изтърва да бие Унгария.

В Студентски град беше и изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров, който обаче отказа да влиза в контретика за вчерашните събития, които предизвикаха насилие и разруха.
“Мисля, че Сашо Костов е една от най-емблематичните фигури в историята на Левски, а и българския футбол. Толкова положителен човек, винаги може да те посъветва. Само поклон пред такива хора. Не обичам да говоря за неща, които съпътстваха вчерашните събития с българския футбол с днешното събитие. Днес празнуваме това велико събитие. Видяхме тогава много радост и сълзи преди 30 години, а вчера видяхме насилие, което не е нормално за такива неща. Не искам да влизам в конкретика. Мисля, че хората са достатъчно разумни”, сподели Боримиров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx