> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Биографията на Стоичков вече е и в аудиоформат


0
0
80

Най-продаваната биография у нас – “Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство със спортния журналист Владимир Памуков, вече ще бъде достъпна за българските слушатели на аудиоплатформата Storytel.
От 8 юли почитателите на Камата и всички, които искат да научат повече за пътя към успеха на легендарния №8, както и за златните моменти от историята на българския футбол, ще имат възможност да го направят, като слушат “Христо Стоичков. Историята” в аудио формат.

Емоционална, безкомпромисна и директна, книгата разказва откровено за покоряването на най-високите върхове в кариерата на футболиста. Говори открито за изпитанията и разочарованията, с които се е сблъсквал, споделя за приятелствата, които са устояли на времето и разстоянието, и за превръщането на №8 в символ на безкрайния успех, който никой друг български футболист не е постигал.

“Христо Стоичков. Историята” е озвучена от актьора Виктор Танев, чийто глас е познат от дублажа на редица филми, както и от над 20 заглавия в Storytel. 14 часа, които превръщат четенето на книгата в още по-лично преживяване за слушателите на Storytel. А прологът на биографията е прочетен от самия Христо Стоичков!

С рекорден тираж от 70 хиляди копия книгата се наложи като абсолютен бестселър сред родните читатели и към днешна дата оглавява класацията с най-продаваните биографични книги в България.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x