> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш шеф на ЦСКА се заяде с феновете на Левски


0
0
440

Бившият директор в ЦСКА Милко Георгиев се заяде с феновете на Левски. Поводът за думите му е позицията на “сини” привърженици, които подкрепиха Наско Сираков в опитите му да уреди държавни пари за козирката на сектор “А” на “Герена“. В нея те нарекоха “кочина” стадиона на “червените”, а клубът от „Армията“ – Тирето. Това предизвика бурна реакция в социалните мрежи от запалянковци, подкрепящи ЦСКА. В дискусията се включи и Милко Георгиев.

“Днес пак ще се забавляваме…
МозАците са излезли пак с някакви безумия…
Няма да влизам в детайли, а само ще отбележа най-безумните им опорки!

Защо държавата не инвестира в собствения си имот? Логично, ама защо като ползвате имота безплатно повече от 20 г. не се сетихте за държавата? Защо когато сменихте името на стадиона не попитахте държавата? Отчислихте ли някой лев от парите, които получихте за тази смяна? Да не говорим, че отново не сте си научили домашното-първо не са 800 хил., а е 1 милион, който ЦСКА изплаща към ММС с договора, който има! Второ-инвестирането в обекта е уреден в договор, докато при вас как е? Вие, мили хрантутници, нямате договорни отношения с нито една държавна институция за ползването на държавна собственост, съответно как точно имате и претенции?!?!?
Знам, че ви е сложно всичко това, затова нека най-грамотният от вас да го прочете и да ви го смели на разбираем за пилешките ви мозАци език!
Лек ден”, написа Георгиев във фейсбук.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments