> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш шеф на ЦСКА се заяде с феновете на Левски


39 0

Бившият директор в ЦСКА Милко Георгиев се заяде с феновете на Левски. Поводът за думите му е позицията на “сини” привърженици, които подкрепиха Наско Сираков в опитите му да уреди държавни пари за козирката на сектор “А” на “Герена“. В нея те нарекоха “кочина” стадиона на “червените”, а клубът от „Армията“ – Тирето. Това предизвика бурна реакция в социалните мрежи от запалянковци, подкрепящи ЦСКА. В дискусията се включи и Милко Георгиев.

“Днес пак ще се забавляваме…
МозАците са излезли пак с някакви безумия…
Няма да влизам в детайли, а само ще отбележа най-безумните им опорки!

Защо държавата не инвестира в собствения си имот? Логично, ама защо като ползвате имота безплатно повече от 20 г. не се сетихте за държавата? Защо когато сменихте името на стадиона не попитахте държавата? Отчислихте ли някой лев от парите, които получихте за тази смяна? Да не говорим, че отново не сте си научили домашното-първо не са 800 хил., а е 1 милион, който ЦСКА изплаща към ММС с договора, който има! Второ-инвестирането в обекта е уреден в договор, докато при вас как е? Вие, мили хрантутници, нямате договорни отношения с нито една държавна институция за ползването на държавна собственост, съответно как точно имате и претенции?!?!?
Знам, че ви е сложно всичко това, затова нека най-грамотният от вас да го прочете и да ви го смели на разбираем за пилешките ви мозАци език!
Лек ден”, написа Георгиев във фейсбук.

Снимка: cska.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading