> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Биатлонистите ни не могат да се приберат от Германия


0
0
334

Националният ни отбор по биатлон не може да се прибере от Германия. Всички са карантинирани за 10 дни, след като се оказа, че шестима са заразени с коронавирус по време на стартовете от Световната купа в Оберхоф. Това са Милена Тодорова, Даниела Кадева и Мария Здравкова, Благой Тодев и Димитър Герджиков, както и ваксмайсторът Стефани Попова. Президентът на Българската федерация Екатерина Дафовска призна, че на този етап състезателите остават в Германия. Тимът ни пропуска стартовете тази седмица, които са в същия германски курорт, и чака разрешение да напусне Оберхоф след уикенда, за да се търси възможност да стартира в Анхолц, Италия, където е следващият кръг от Световната купа.

Герджиков бе прегледан от лекар и няма нужда да влиза в болница. Кадева вчера бе с лека температура, но днес е по-добре. Останалите нямат симптоми“, обясни Дафовска пред БНР. “Предполагаме, че са се заразили в хотела при пристигането си. Изпратихме им лекарства и поддържаме връзка постоянно.

Чакаме още едно писмо и от Международния съюз по биатлон, в което се надяваме поне тези с отрицателни тестове да получат разрешение да излизат и да тренират. Състезателите са афектирани от ситуацията, за тях това е сериозен шок. Попитахме дали има възможност да ги приберем в България, но на този етап това няма как да стане. Те трябва да изкарат минимум 10-дневна карантина“, допълни олимпийската шампионка от Нагано 1998.
Състезатели от отборите на Япония и Чехия са в същата ситуация, след като и при тях има положителни тестове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx