> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бекенбауер подари часовник на Зума за юбилея


Бекенбауер подари часовник на Зума за юбилея

0
0
313

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев бе изключително приятно изненадан от неочакван подарък по празниците. Зума получи часовник от своя стар приятел Франц Бекенбауер. Лично президентът на БФС Михаил Касабов пристигна в дома на Бонев, за да предаде безценния дар.

Кайзер Франц е поръчал на реномирана фирма лимитирана серия от луксозни часовници за приятелите си по случай своя 75-годишен юбилей. Иконата на немския футбол е пратил по Касабов подаръка за Христо Бонев. Зума е имал покана да присъства на тържествената фотоизложба, която Байерн направи в чест на най-големия футболист в историята си.

Това бе най-хубавият ми подарък за празниците освен обичта на семейството ми. С Франц ни свързва старо приятелство и съжалявам, че сегашните обстоятелства не позволяват да се видим. Знам, че има сериозни здравословни проблеми. Искрено му желая да се възстанови бързо, защото той е една от иконите на световния футбол в цялата му история”, сподели пред “Марица” Зума.

Приятелството между Христо Бонев и Франц Бекенбауер датира от преди повече от 45 години, когато двамата мереха сили на терена. Впоследствие именно Кайзер Франц съдейства на Зума да бъде приет и да завърши най-престижната треньорска школа в света – Кьолнската. Преди 4 години, когато Бонев претърпя тежка сърдечна операция, Кайзер Франц лично му се обади и предложи съдействие за лечение в немска клиника.

С Франц Бекенбауер е свързана и едно от най-големите признания за Христо Бонев. В края на кариерата си Кайзер Франц приема предложението на звездния Космос Ню Йорк, където играят още Йохан Кройф и Йохан Неескенс. Архитект на тима е мениджърът на Бекенбауер Шваан. По настояване на Кайзер Франц, Шваан прави умопомрачителната оферта за времето си от 1 милион долара на Зума, за да премине в Космос. Комунистическите лидери обаче не позволяват този трансфер.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx